Onlinewerkrooster | Automatiseer je personeelsplanning en payrolling!

Gerechten serveren met de perfecte frietjes

Frietjes, als Belg zijn we er trots op en we eten het ook nog graag. Het blijft een veel gevraagd gerecht in de meeste restaurants. Maar hoe maak je nu de perfecte frietjes. Wij gingen op zoek naar de beste tips en tricks. Heb jij als horeca-ondernemer nog tips? Dan horen wij deze graag!



 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Een horecazaak als koppel, wat zijn de juridische opties

Toegegeven het is een heel uitdagend gegeven. Als koppel aan een horeca-avontuur beginnen. Niet alleen ben je beide afhankelijk van de omzet van jullie zaak,  je bent de ganse tijd in één onderneming, 24 op 24, 7 op 7 samen zijn. En toch, het blijkt een succesformule. Dennis en Ellen van L'épicerie Du Cirque, Alex en Nathalie van Fleur du Sel, het zijn 2 voorbeelden van koppels die samen een top horeca-onderneming hebben. Denk ook jij eraan om met jou partner een zaak te starten, wij geven je hier al wat tips!

 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

6 tips voor een gezonde Horeca werkhouding

In de horecasector komen lichamelijke klachten vaak voor. Dit doordat jouw personeel langdurig in verkeerde houdingen staat en regelmatig (zware) voorwerpen moet tillen. Vooral rugklachten zijn vaak voorkomend in de sector.  Hieronder onze 6 tips voor een gezonde werkhouding.

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Beperk voedselafval met deze tips!

1 op 3, dit is de verhouding voedsel dat wereldwijd wordt verspild of verloren gaat. Een ver-van-je-bed-show? Toch niet, want voedselafval heeft niet enkel invloed op grond, water, energie en mensen die geen eten hebben. Voedselafval heeft ook een invloed op uw onderneming, het zorgt namelijk voor onnodige kosten. Jaarlijks verspilt de horeca ongeveer 51 000 ton aan voedsel of zo'n 14% van de totale waste. Hieronder geven we enkele tips wat je kan doen om dit tegen te gaan.

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

5 tips voor gezonde gerechten op jouw kaart!

Gezond eten wordt een steeds belangrijkere missie in de horecasector, denk aan Greenway onze klant die vestigingen heeft in Antwerpen, Gent en Leuven. De populariteit van gezonde voeding neemt toe en het is zonde niet mee op de kar te springen van deze trend.
Lees hieronder hoe je de gerechten op jouw eigen kaart een gezonde toets kunt geven!

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Meer singles in jouw horecazaak krijgen

Als je ergens alleen gaat eten als single kan het al eens voorvallen dat je rare blikken krijgt toegeworpen en dit kan wel eens een reden zijn waarom singles minder gaan uiteten.Nochtans zou tegen 2060 de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan, en deze wil je natuurlijk in jouw restaurant krijgen. Hoe je jouw restaurant/café single-friendly maakt lees je in deze blogpost.

 

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

7 tips om jouw horeca-onderming WK-klaar te maken!

De Rode Duivels gaan naar Rusland en de WK-gekte stijgt daarmee ook in België. Tijdens het WK piekt ook het aantal horeca-bezoeken en daar wil jij natuurlijk maar al te graag mee van genieten. Hoe scoor jij tegenover al die marktpleinen met grote schermen? Wel wij gingen de creatieve tour op en bedachten de 7 beste tips om jouw horeca-onderming WK-klaar te maken. Lees dus zeker verder als je wil scoren net zoals onze Duivels! 

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Top 6 oorzaken waarom restaurants falen

Een gewaarschuwd mens is er twee waard. Het is belangrijk om de concurrentie te bestuderen en te leren uit de fouten van anderen. Zo kan je veranderingen aanbrengen waar nodig in jouw eigen zaak. Hieronder lees je de top 6 van oorzaken die ervoor zorgen dat restaurants falen.
 

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

GDPR, waar moet jij als horeca-ondernemer aan denken?

De GDPR komt eraan, lees je het zo, het klinkt een beetje alsof er iets spectaculairs staat te gebeuren. GDPR staat echter voor General Data Protection Regulation, en heeft als doel de persoonlijke data van de burgers beschermen. Het is vooral een maatregel die mensen moet beschermen tegen hackers en datalekken. Hoe je hier als horeca-onderneming mee omgaat lees je in onderstaande post.

 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Vlekkeloos doorheen een sociale inspectie!

Elk bedrijf krijgt vroeg of laat wel een controleur over de vloer. De sociale inspectie gaat na of jouw bedrijf de sociale wetgeving correct volgt en toepast. Naast deze sociale inspectie kan je ook nog de technische inspectie voor de arbeidsveiligheid, een RSZ-inspecite, voor jouw RSZ-aangifte en RVA-controle (werkloosheids) volgen. Deze controles worden jaarlijks opgedreven en jij wil als ondernemer hier natuurlijk op voorbereid zijn. Hoe je dit kan doen lees voor een sociale inspectie je in onderstaande post.

 

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!