Onlinewerkrooster | Automatiseer je personeelsplanning en payrolling!

Online reserveren, een hefboom voor jouw zaak

In deze digitale tijden is het belangrijk dat jouw restaurant online goed vindbaar is. 9 op de 10 internetgebruikers speurde namelijk het internet al eens af voor informatie over lokale restaurants. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat wel 3 op de 5 restaurantgasten vooraf de website van de zaak hebben bezocht. Het is dus van onschatbare waarde om je restaurant online goed te profileren! Jouw website wordt dus voortaan het digitale uithangbord van jouw zaak. Om nieuwe klanten te lokken, dien je dit uithangbord zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dé belangrijkste feature voor je website? Jouw online reserveringsmodule. Waarom? Dat lees je hier.   

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Onlinewerkrooster release 3.6.8.3 - 07/2018

In deze blogpost gaan we doorheen de releases van de nieuwe versie van onze tool. Het onlinewerkroosterteam heeft weer hard gewerkt en onze nieuwe versie is weer een stapje dichter bij de ideale personeelsplanningtool voor elke horeca-ondernemer. Hieronder vind je per feature een overzicht van al de nieuwe opties.

  

 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Wat doen jullie met de fooienpot?

De trend van de fooien is achteruit aan het gaan, minder en minder mensen geven een fooi. Gelukkig hangt in België het loon van het horeca-personeel niet af van de fooien die ze ontvangen, toch kan het als een leuk extraatje worden gezien. Hoe verdelen jullie de de fooien in jullie horeca-onderneming? En wat zijn de verschillende opties? 


 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

8 tips om jouw terras te doen scoren tijdens de hittegolf!

We hebben een zomer om van te dromen. De regen dateert al van enkele weken geleden in de grootste delen van België en er zit nog geen verandering aan te komen. Nu er temperaturen van +30°C op het programma staan kan je best eens denken hoe je ook jouw klanten verkoeling kan geven op jouw terras. Wij zetten enkele praktische en haalbare tips voor jullie op een rijtje!


 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Gerechten serveren met de perfecte frietjes

Frietjes, als Belg zijn we er trots op en we eten het ook nog graag. Het blijft een veel gevraagd gerecht in de meeste restaurants. Maar hoe maak je nu de perfecte frietjes. Wij gingen op zoek naar de beste tips en tricks. Heb jij als horeca-ondernemer nog tips? Dan horen wij deze graag!



 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Een horecazaak als koppel, wat zijn de juridische opties

Toegegeven het is een heel uitdagend gegeven. Als koppel aan een horeca-avontuur beginnen. Niet alleen ben je beide afhankelijk van de omzet van jullie zaak,  je bent de ganse tijd in één onderneming, 24 op 24, 7 op 7 samen zijn. En toch, het blijkt een succesformule. Dennis en Ellen van L'épicerie Du Cirque, Alex en Nathalie van Fleur du Sel, het zijn 2 voorbeelden van koppels die samen een top horeca-onderneming hebben. Denk ook jij eraan om met jou partner een zaak te starten, wij geven je hier al wat tips!

 More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

6 tips voor een gezonde Horeca werkhouding

In de horecasector komen lichamelijke klachten vaak voor. Dit doordat jouw personeel langdurig in verkeerde houdingen staat en regelmatig (zware) voorwerpen moet tillen. Vooral rugklachten zijn vaak voorkomend in de sector.  Hieronder onze 6 tips voor een gezonde werkhouding.

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Beperk voedselafval met deze tips!

1 op 3, dit is de verhouding voedsel dat wereldwijd wordt verspild of verloren gaat. Een ver-van-je-bed-show? Toch niet, want voedselafval heeft niet enkel invloed op grond, water, energie en mensen die geen eten hebben. Voedselafval heeft ook een invloed op uw onderneming, het zorgt namelijk voor onnodige kosten. Jaarlijks verspilt de horeca ongeveer 51 000 ton aan voedsel of zo'n 14% van de totale waste. Hieronder geven we enkele tips wat je kan doen om dit tegen te gaan.

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

5 tips voor gezonde gerechten op jouw kaart!

Gezond eten wordt een steeds belangrijkere missie in de horecasector, denk aan Greenway onze klant die vestigingen heeft in Antwerpen, Gent en Leuven. De populariteit van gezonde voeding neemt toe en het is zonde niet mee op de kar te springen van deze trend.
Lees hieronder hoe je de gerechten op jouw eigen kaart een gezonde toets kunt geven!

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!

Meer singles in jouw horecazaak krijgen

Als je ergens alleen gaat eten als single kan het al eens voorvallen dat je rare blikken krijgt toegeworpen en dit kan wel eens een reden zijn waarom singles minder gaan uiteten.Nochtans zou tegen 2060 de helft van de Belgische huishoudens uit 1 persoon bestaan, en deze wil je natuurlijk in jouw restaurant krijgen. Hoe je jouw restaurant/café single-friendly maakt lees je in deze blogpost.

 

More...

Benieuwd wat Onlinewerkrooster voor u kan doen?

Vraag een demo aan en ontdek de voordelen!