Onlinewerkrooster | Automatiseer je personeelsplanning en payrolling!

8 Tips om de hitte te baas te blijven

Niet enkel voor de klanten is de hitte niet echt aangenaam meer, ook jouw personeel begint hinder te ondervinden van deze temperaturen. Het kwik haalt vaak meer dan 26°C de volgende week en vanaf dan moet er ook worden nagedacht over maatregelingen. Hoe kan je het ook voor jouw personeel aangenaam houden? Dat lees je in onderstaande post. 

Meer...

De grootste fouten van Horeca-ondernemers op social media

Social media helpen met jouw horecazaak op de kaart te zetten, mits wat goede marketing kan je zelfs een online community maken. Instagram en Facebook zijn ongetwijfeld de meest gebruikte platforms, maar gebruik jij als horeca-ondernemer deze social media naar behoren? Of durf jij ook onderstaande fouten maken? Uit fouten kan je leren, let dus zeker op in de toekomst en probeer niet in onderstaande valkuilen te lopen. 

 Meer...

Technologie: een onmisbare schakel voor elke moderne Horecazaak

In dit artikel bespreken we 5 technologische tools die jouw manier van werken makkelijker maakt. Ze helpen je enerzijds de arbeidskosten, voedselkosten en voedselverspilling zo laag mogelijk te houden, en anderzijds je service te optimaliseren.

 

Meer...

Dark Kitchen een trending concept in de food-delivery!

Uber Eats, Deliveroo, Take Away, .... deze delivery-services stonden mee aan de wieg van een heel nieuw concept. Door hen steeg de vraag naar food delivery enorm en meer en meer restaurants gingen in op deze trend. De Dark kitchen speelt echter nog harder in op deze trend. Een virtuele keuken of eigenlijk simpel weg een delivery-only restaurant. Je kan er niet langs gaan om te eten de dark kitchen draait volledig op basis van levering. 


Meer...

4 nieuwe trends na de Covid19-problematiek

Er veranderde heel wat op de markt de afgelopen periode. We zagen enkele leuke nieuwe initiatieven en vermoedelijk blijven enkele van deze nieuwe initiatieven ook bestaan na de hele Covid19-problematiek. We geven in deze blogpost een overzicht van de trends, mogelijk kan jij ze dan nog steeds integreren in jouw horeca-onderneming. 

Meer...

5 voorbeelden met een originele social media aanpak

We hadden in een vorige blogpost al enkele leuke voorbeelden aangehaald. We gaan hier nog meer voorbeelden tonen van horeca-ondernemingen die een zeer goed social media-profiel hebben. Je kan hier nog wat leuke voorbeelden en tips uithalen om toe te passen op jouw eigen zaak. Blijf zeker actief op social media ook bij de heropstart van jouw zaak.

  Meer...

Alle informatie omtrent de steunmaatregelen en de heropstart

Sinds 8 juni mogen horeca-zaken weer open, wij kijken natuurlijk ook enorm uit naar deze periode. Horeca Vlaanderen zet alle informatie omtrent de heropening op een handige website. Deze week raken ook meer en meer steunmaatregelen van de overheid bekent om de horeca te helpen in deze moeilijke periode. Wij geven hier een handig overzicht. 

 Meer...

Guestblog; Veilig maar toch persoonlijk: de digitale menukaart

De laatste keer op restaurant nam uw klant de pagina’s van de menukaart door om zijn ‘goesting’ van het moment te bestellen. We mogen nostalgisch blijven, maar vanaf nu moet de menukaart er misschien even anders gaan uitzien..

Meer...

Horeca Reboost Planning en controle op basis van budget

In de 2de aflevering van onze reeks Horeca Reboost spreken we met Bernard Sironval van Otomat. Om goed te kunnen reageren op de huidige situatie moet je een planning kunnen maken met een ongewone bezetting, budgettering en het snel bijsturen. Waar let je op en hoe kan je goed plannen?

Meer...

Horeca Reboost het belang van een loyalty app

In deze nieuwe reeks webinars gaan we de focus leggen op het heropenen van de horeca  na de covid-19 crisis. We nodigden 5 ondernemers uit om hun tips en ervaringen te delen. In de eerste aflevering hebben we het met Peter Van Praet (van Bavet Spaghetti) over het belang van een loyalty app. Waarom gebruiken we het? Hoeveel extra omzet kan je genereren en voor wie is dit interessant? 

 

 Meer...